Nasi dostawcy

 Piekarnia Kleszczewscy

Historia naszej firmy sięga początku lat 70. Wtedy właśnie Tadeusz i Anna Kleszczewscy założyli niewielką działalność w Giżycku (dawniej województwo olsztyńskie ).

Na początku swoją pracę skupiali przede wszystkim na wypiekaniu pieczywa. Praca ta nie należała do najłatwiejszych, ponieważ wszystko było wyrabiane ręcznie, jednak mimo trudności, robili to z wielkim zaangażowaniem i pasją ,dzięki temu, zdobywali coraz większą liczbę wielbicieli.

W kolejnych latach działalność została przeniesiona na zachód Polski, do Lubska. Wtedy do przedsięwzięcia dołączyli synowie Tadeusza i Anny. Dbali o dobre imię firmy więc jakość wyrobów pozostawała dalej na wysokim poziomie. Jako że zainteresowanie i apetyt klientów wciąż rósł, znacznie poszerzyliśmy gamę produktów o słodkości.

W 1998 roku został wybudowany nowy zakład w Nowym Kisielinie i znajduje się tutaj do teraz. Obecnie nasze wyroby goszczą na stołach zielonogórzan oraz klientów z okolic.

 

http://piekarnia-kleszczewscy.pl/

Ferma Drobiu Nowosad powstała w 1975 roku. Wieloletnie doświadczenie połączone z nowoczesnymi metodami zarządzania fermą gwarantują wysoką jakość naszych produktów. Od początku działalności produkujemy jaja kurze wyłącznie w naturalnym chowie ściółkowym. Dobro zwierząt oraz ekologiczne metody są dla nas priorytetem. Naszym nadrzędnym celem jest dostarczenie konsumentowi produktu najwyższej jakości.

http://fermanowosad.pl/



Gospodarstwo Ogrodnicze Państwa Maścibroda, mieści sie w Nowej Soli przy ul. Kwiatowa 4. Od 40 lat specjalizują sie uprawą pomidorów pod osłonami. Z takim doświadczeniem doszli do perfekcji uprawy pomidorów tradycyjnych, malinowych, oraz koktajlowych. Od kilku lat Państwo Mościbroda zaczęli również uprawiać ogórki szklarniowe.

Wyroby Tradycyjne Bodera

Florian Więcławski

Gospodarstwo Rolne BerNied Paweł Bereś